Διυλιστήριο: ΣΟΚ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΜΕ ΣΕΞ ΚΑΙ .....

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΣΟΚ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΜΕ ΣΕΞ ΚΑΙ .....

Το νέο διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού που παίζεται σε όλα τα social media είναι βίντεο με τον τίτλο "Πρώτη φορά" και το οποίο ο Σταύρος Θεοδωράκης τον εμπνεύστηκε από το αντίστοιχο διαφημιστικό σποτ του Μπάρακ Ομπάμα.Στο βίντεο του Σταύρου Θεοδωράκη "Πρώτη φορά" υπάρχει μία γυναίκα που κάνει διάφορες αναφορές για την πρώτη φορά, δίνοντας την εντύπωση πως μιλά για την πρώτη της σεξουαλική φορά.

Ωστόσο, στο τέλος η γυναίκα αποκαλύπτει πως όλες αυτές οι αναφορές για την πρώτη φορά αναφέρονται στην πρώτη φορά που ψήφισε το Ποτάμι.

Το βίντεο όμως αυτό είναι αντιγραφή από ένα αντίστοιχο βιντεάκι του Μπάρακ Ομπάμα για τη δική του προεκλογική του καμπάνια.

Τα δύο βίντεο παρουσιάζουν δύο γυναίκες να εξομολογούνται για την πρώτη φορά που… ψήφισαν, βίντεο που εξόργισαν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, Περικλή Βαλλιάνo. Με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι οι «διαφημίσεις» αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ, αλλά και κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι.

«Ζητώ να αποσυρθεί αμέσως το αισχρό και απαράδεκτο διαφημιστικό με τίτλο «πρώτη φορά», καθώς και το άλλο αχαρακτήριστο που το συνοδεύει» επισημαίνει ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάνοντας λόγο για ανοσιουργήματα, για τα οποία, ζητά, μάλιστα, συγγνώμη.

«Καλώ τον Σταύρο Θεοδωράκη να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των «διαφημίσεων» αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο» καταλήγει ο κ. Βαλλιάνος.Δείτε τα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Οι παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας αποδεκτά ....
 







http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus