Διυλιστήριο: Δείτε τους ''ανεξάρτητους'' υποψήφιους, που ψηφίζετε πως την επόμενη μέρα πέφτουν οι μάσκες !!!

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δείτε τους ''ανεξάρτητους'' υποψήφιους, που ψηφίζετε πως την επόμενη μέρα πέφτουν οι μάσκες !!!

Εσύ πίστευες ότι ψήφισες ανεξάρτητο Περιφερειάρχη και Δήμαρχο την Κυριακή που πέρασε. Αλλά η επόμενη μέρα είναι αλλιώς. Όλοι βγάζουν τις μάσκες του και εμφανίζουν το αληθινό τους πρόσωπο. Πίστεψες ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά με τον μανδύα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και επειδή μας τάζει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε , ντύνεται ωραία, τον ψήφισες να σε εκπροσωπήσει. Και την επόμενη μέρα, ξαφνικά, εμφανίζεται μνημονιακός ξαναβάζει την ταμπέλα του κόμματός του, υποστηρίζει την κυβερνητική πολιτική. Έχεις μια τελευταία ευκαιρία την προσεχή Κυριακή, να αποδείξεις ότι δεν συμφωνείς με τα μνημόνια, ότι δεν σου αρέσουν τα χαράτσια, ότι δεν θέλεις να πουλήσουν την Πατρίδα σου, δεν βγαίνεις με 300 Ευρώ το μήνα, ότι δεν έχεις δουλειά, ότι είσαι εναντίον της Γερμανικής Ευρώπης. Μετά από αυτό θα έχεις πλήρη ευθύνη και συμμετοχή για το αύριο των παιδιών σου, της Πατρίδας μας.

Το αστείο είναι ότι ακόμα και αυτά τα υποτιθέμενα συγκεντρωτικά αποτελέσματα είναι κατασκευασμένα από τις τις καθοδηγούμενες υποταγμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων. Συγκεκριμένα δείχνουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες με ποσοστό μόλις 3,2 % ενώ οι υποψήφιοι του, που κάποιοι από αυτούς ανήκουν στην βουλευτική τους ομάδα, συγκεντρώνουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, όπως ο κύριος Κουίκ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το ποσοστό των 8,17% και ο κύριος Χαικάλης στην Αττική το ποσοστό των 7,17 %. Δεν θέλουμε να αναφέρουμε άλλους υποψήφιους περιφερειάρχες υποστηριζόμενοι από το ίδιο κόμμα όπως ο κύριος Καρυπίδης και ο κύριος Τζιτζικώστας που έχει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά.
Έχουμε ευθύνη με την ψήφο μας για το μέλλον της Πατρίδας μας. Η αποχή ευνοεί τους υποτακτικούς κομματικούς υπαλλήλους όπου θα πάνε να ψηφίσουν για να διατηρήσουν την θεσούλα τους και τις πόρτες του συστήματος, του οποίου είναι, πάντα ανοιχτές.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ !!!

http://diulistirio.blogspot.gr/
      
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus