Διυλιστήριο: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

Γράφει ο Γιώργος Βάκος.
Η οικονομικη πολιτικη που εφαρμοζεται οδηγει στην περαιτερω διαιωνιση της υπερχρεωσης και την μονιμη εξαρτηση και ποδηγεσια της χωρας απο ξενες δυναμεις. Επιδιωξη ή λαθος;

Τι πρεπει να γινει αμεσα ωστε να δημιουργηθουν καποιες δυνατοτητες ανακαμψης και αναπτυξης:

1/ Στοπ στην αγρια λιτοτητα. Η λιτοτητα δεν φερνει την αναπτυξη.
2/ Αυστηρες διαπραγματευσεις (και οχι "ναι σε ολα"), για ευνοικους ορους αποπληρωμης των δανειων. Εχουμε ασσους στο μανικι μας.!
3/ Δημοσια εργα με εξοικονομηση πορων απο τους εξοπλισμους.
4/ Εντολη στις Τραπεζες να χρηματοδοτησουν την οικονομια, διοτι αποφευγουν να το κανουν παρα τον πακτωλο της "στηριξης". Η καθε μια απο τις συστημικες Τραπεζες εχει παρει εως τωρα συνολικα ~50 δισ κατα μεσον ορο σε πορους και εγγυησεις.!!
5/ Γενναια ελαφρυνση των υπερχρεωμενων νοικοκυριων απο τις Τραπεζες ωστε να ανασανει η κοινωνια. Οι Τραπεζες καλυπτονται με το παραπανω απο τον πακτωλο που πηρανε με χρεωση του λαου. Οι Τραπεζες δανειστηκανε απο τον λαο και τωρα ζητανε και τα ρεστα.
6/ Οι Τραπεζες να εξαγορασουν τα warrants με τις αρχικες τιμες, ωστε να ελαφρυνει το Δημοσιο χρεος
7/ Αμεση καταργηση των οχι απαραιτητων οργανισμων και Δεκο.
8/ Κοιτασματα.
9/ Πολεμικες αποζημειωσεις...

Ποιος ομως θα ηγηθει αυτης της επαναστατικης πολιτικης?
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus