Διυλιστήριο: Συγχαρητήρια για αυτούς που εκλέξαμε !!!

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήρια για αυτούς που εκλέξαμε !!!

Τελείωσε η καταμέτρηση των ψήφων στα ευρωψηφοδέλτια και διαβάζοντας τα τελικά ονόματα που ψηφίστηκαν από τον ελληνικό λαό, είναι να αναφωνεί ο πας νοήμων πολίτης:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΥΝΑΝΑΣ ΛΑΟΣ!
Και εξηγούμαι, ανεξαρτήτως κομματικών παρατάξεων, αλλά ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ, που πάνω απ” όλα βάζω το συμφέρον της Πατρίδας μου και το κοινό συμφέρον του ελληνικού λαού:…Ο Νίκος Χουντής, μέχρι πρόσφατα ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μοναδικός από το κόμμα αυτό στην Ευρωβουλή, ήταν Ο ΜΟΝΟΣ που υπερασπίστηκε σημαντικά θέματα της Ελλάδας, απ” όλους τους ευρωβουλευτές των ελληνικών κομμάτων.
Κι όμως δεν ψηφίστηκε.
Αντιθέτως, ψηφίστηκε η κ. Κούνεβα… αλλοδαπή αν δεν κάνω λάθος, στην εθνικότητα, πιθανόν λόγω της γνωστής περιπέτειας που είχε.
Χωρίς ουδεμία διάθεση ρατσιστική στη συγκεκριμένη περίπτωση, το ερώτημα είναι απλό:
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;;;;;
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ!
Τι θα κάνει μωρέ ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Ζαγοράκης;
Μπάλα ξέρει να παίζει μόνο ο άνθρωπος! Και στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν παιζουν μπάλα… παίζουν ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Ευτυχώς έμεινε εκτός, αυτό το πολιτικό τσώλι η Νίκη Τζαβέλα, που είπε «Αν είναι να σωθεί η Ευρώπη, ας καεί η Ελλάδα»!!!!!!
Και αυτό το ανθελληνικό οβραίικο δουλικό, το ψήφισαν (έστω κι αν δεν εξελέγη), σχεδόν 121.000 ψηφοφόροι!!!!!!!!!!!!!
121.000 δηλαδή ΑΥΝΑΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!
Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εξελέγη ο πατέρας του αδικοχαμένου και άγρια δολοφονημένου Φουντούλη.
Ποιός είπε μωρέ, πως η ευρωβουλή είναι στέγη πονεμένων γονιών;
Συναισθηματικά ή λογικά σκεπτόμαστε;
Από την … ΕΛΙΑ, ψηφίστηκε η Καϋλή!
Αυτό είναι το επίπεδο των νεοελλήνων…. ψηφίζουν τις.. όμορφες ξανθιές… νομίζοντας πως η ψήφος τους είναι ….»γκομενιλίκι»!
107.000 σχεδόν ψήφοι για μια ξανθιά, που ανήκει στο κόμμα που έβαλε την ταφόπλακα της Ελλάδας.
Διπλά ΑΥΝΑΝΕΣ οι ψηφοφόροι.
Το αποκορύφωμα του αυνανισμού μέρους των «ελλήνων» (λέμε και καμιά μ@@@@@@ για να περνάει η ώρα) είναι ότι ψήφισαν ένα κόμμα που εμφανίστηκε πριν από ένα μήνα από το πουθενά, με έναν αρχηγό …. άσε να το πάρει το ποτάμι, γιατί θα αρχίσω τα λιμανίσια μου… και μάλιστα σε τέτοιο ποσοστό που έβγαλε δυο ευρωβουλευτές (!!) εκ των οποίων ο πρώτος, ο Γραμματικάκης,είναι από αυτούς που υπέγραψαν για το ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ στην Κύπρο!!
Για το ΚΚΕ, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς… πιο.. Μπογιόπουλος, πεθαίνεις.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus