Διυλιστήριο: VIDEO - ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΚΕ! ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

VIDEO - ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΚΕ! ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!

Με μεγάλη πλειοψηφία πέρασε το ν/σ κατά της παιδικής πορνογραφίας. Υπέρ ψήφισαν όλα τα κόμματα πλην της ΧΑ!!! και του ΚΚΕ!!!, που ψήφισαν «παρών». ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ,ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ «ΗΘΙΚΟΙ» ΚΑΘΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ!!!
Με ευρύτατη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας. Υπέρ ψήφισαν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΔΗΜΑΡ.

«Παρών» δήλωσαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ…

Με το νομοσχέδιο ποινικοποιούνται μορφές σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που διευκολύνονται με τη χρήση της τεχνολογίας πληροφοριών.
Επίσης, θεσπίζεται το αξιόποινο των πράξεων που συνδέονται με την απευθείας έκθεση ανηλίκων σε κοινό, είτε σε ζωντανή παράσταση είτε με τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.
Τέλος, επεκτείνονται τα μέτρα προστασίας των θυμάτων κατά τη διερεύνηση των εγκλημάτων και την ποινική διαδικασία και θεσπίζονται διατάξεις για παροχή βοήθειας στα θύματα, για χορήγηση άδειας παραμονής και για δυνατότητα λήψης αποζημίωσης.



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus