Διυλιστήριο: Γνωστός Γερμανός Δημοσιογράφος επιβεβαιώνει ότι οι Δημοσιογράφοι στην Ευρώπη είναι πράκτορες και γραφεία τύπου Μυστικών Υπηρεσιών.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γνωστός Γερμανός Δημοσιογράφος επιβεβαιώνει ότι οι Δημοσιογράφοι στην Ευρώπη είναι πράκτορες και γραφεία τύπου Μυστικών Υπηρεσιών.

Γνωστός Γερμανός Δημοσιογράφος επιβεβαιώνει ότι οι Δημοσιογράφοι στην Ευρώπη είναι πράκτορες και γραφεία τύπου Μυστικών Υπηρεσιών. Οι Υπηρεσίες τους δίνουν τα απόρρητο υλικό , αυτοί το δημοσιεύουν , ως δημοσιογραφική επιτυχία , αυξάνουν οι πωλήσεις τους και το παιχνίδι παίρνει την τροπή που θέλει το σύστημα.
Έτσι έδωσαν το ανακριτικό υλικό στο Δημοσιότητα, τις ηχογραφήσεις των τηλεφώνων της Χρυσής Αυγής για παράδειγμα... αλλά ποτέ δεν μας έδωσαν τις ηχογραφήσεις από το τηλέφωνο του Σαμαρά , του Μόσιαλου, του Παπακωνσταντίνου , του Βενιζέλου κλπ. Αν τυχόν διανοηθούν να ΜΗΝ πράξουν ότι τους λέει το Λόμπι... τότε θα τους κρεμάσουν στα μανταλάκια...μέχρι τότε χαίρουν απόλυτης προστασίας.
Βέβαια ο συγκεκριμένος έχει μια περίεργη διαδρομή στα θρησκευτικά του πιστεύω...(που θυμίζει πρακτοριλίκι) αλλά το να συνδέει τους δημοσιογράφους με τους ρουφιάνους του Σιωνισμού ... το κρατάμε ως στοιχείο.



www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus