Διυλιστήριο: Διαβάστε ποιοι αντικατέστησαν τον "κλέφτη" Παπαγεωργόπουλο στα οικονομικά του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Διαβάστε ποιοι αντικατέστησαν τον "κλέφτη" Παπαγεωργόπουλο στα οικονομικά του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ποιοι αντικατέστησαν τον "κλέφτη" Παπαγεωργόπουλο στα οικονομικά του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Έτσι κι αλλιώς θα ξεχαστούν όλα σύντομα ...όπως και τα θαλασσοδάνεια των Μπακατσέλων από το ΤΤ. Είδατε πως από Τράπεζες σε καθεστώς χρεοκοπίας ... ρουφούσαν τα πάντα μέχρι τελευταία στιγμή γνωρίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί να επιστρέψουν τίποτα ... αφού ο λαός "ανέλαβε" δια της βίας να τα πληρώσει όλα χωρίς αντιρρήσεις. Αυτοί οι μαφιόζοι μας κυβερνούν και πίνουν το αίμα μας.
Την ώρα που ο Μπουτάρης αποπροσανατολίζει τον κοσμάκη με freak show και Φεστιβάλ κωλοβακτηριδίων ...ο άλλος αδειάζει τράπεζες κι εσύ πεινάς και κρυώνεις ...για να "σωθούν" οι τοκογλύφοι.
Την Τράπεζα της "Ελλάδος" που επιβλέπει κι εγκρίνει όλες αυτές τις απάτες για λογαριασμό μας... δεν την ακουμπάει κανένας Εισαγγελέας. Ούτε ποτέ η Τράπεζα της "Ελλάδας" έδωσε στοιχεία για τα τεράστια ποσά που έφυγαν από Ελλάδα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών, του Χρηματιστηρίου ή από τα σκάνδαλα τύπου ENERGA κλπ
Τελικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ στο μεγάλο κόλπο κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάει ΚΑΝΕΝΑΣ φυλακή. Ακόμα κι αν στα κατώτερα επίπεδα ΔΕΝ ξέρουν πολλές λεπτομέρειες ... εν τούτοις ξέρουν καλά ότι ΔΕΝ χρειάζεται και ΔΕΝ πρέπει να τις μάθουν.
Γι' αυτό παρατηρούμε ότι οι πολιτικοί μπορεί να ΜΗΝ ξέρουν τους ιδιοκτήτες της Τράπεζας της "Ελλάδας"...αλλά ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι δεν πρέπει να ρωτήσουν ΠΟΤΕ γι' αυτούς.

Μήπως ακούσατε κανέναν Τσίπρα ή κανέναν Μαρξιστή ή κανέναν Τροτσκιστή να πιάνει στο στόμα του το ιδιοκτησιακό της καπιταλιστικής Τράπεζας της "Ελλάδας" ;
Ξυπνάτε σύντροφοι!
Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus