Διυλιστήριο: O τσόγλανος υπερήρωας....και η σφαλιάρα σύννεφο.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

O τσόγλανος υπερήρωας....και η σφαλιάρα σύννεφο.


....υπερήρωας ο Ρωμανός, ο Κολοκοτρώνης δεν πιάνει μία μπροστά του, ο Λεωνίδας;...ποιος είναι αυτός;
Λόγια βαρύγδουπα,από "φανατικούς" υποστηρικτές, να πάρουμε και κανένα λάικ παραπάνω.Όσοι δεν συμφωνούν....ακροδεξιά φασισταριά του κερατά, ομοφοβικοί κι ότι άλλο θες.

Στην αντιπέρα όχθη....τσογλάνι ο Ρωμανός, βολεμένο κωλόπαιδο, κατάπτυστος, παιδί του πλούσιου μπαμπά, ο χειρότερος όλων.
Όσοι λένε το αντίθετο.....άπλυτοι αριστερόαναρχοχουλιγκάνοι, θύματα των μίντια.

Και όσο περνάν οι μέρες το μίσος μεγαλώνει μεταξύ μας....

Πάλι κατάφεραν να μας αποπροσανατολίσουν  κι εμείς σαν γνήσιοι Έλληνες τσιμπήσαμε με την μία. Άλλη μια φορά κατάφεραν να μας διαιρέσουν σε στρατόπεδα και να μας κάνουν να τσακωνόμαστε , την ώρα που στην χώρα και στις πλάτες μας κάνουν πάρτι οι διεθνείς τοκογλύφοι με τα εγχώρια τσιράκια τους.

Θέλω να ρωτήσω κάτι....άσχετο με τον Ρωμανό.
Το παιδάκι που 5 μόλις ετών πέθανε στα χέρια του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. (Το γύριζαν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, Άμφισσα, Λαμία , Λάρισα και για νεκροτομή έφτασε στη Θεσσαλονίκη). Είναι είδηση σοβαρή; Είναι ένας λόγος για  να ξεσηκωθείς, ΕΝΩΜΕΝΟΣ μάλιστα;
Οι 7000 αυτόχειρες;
Η καταπάτηση του συντάγματος κι ο περιορισμός της εθνικής μας ανεξαρτησίας μήπως δεν είναι λόγος;
Το ότι παίρνουν το μέλλον από τα χέρια των παιδιών μας μήπως δεν αξίζει;

Μήπως λοιπόν πρέπει να αναρωτηθούμε, ασχέτως αν έχει δίκιο ή άδικο ο Ρωμανός, γιατί έχει δοθεί τόση πολύ δημοσιότητα και  ξεσηκώνουν το κόσμο σ' αυτό το θέμα που τόσο διχάζει;;;...


www.diulistirio.blogspot.gr





Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus