Διυλιστήριο: Η 4η γενιά Παπανδρέου ... υπόσχεται ΑΛΛΑΓΗ!

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η 4η γενιά Παπανδρέου ... υπόσχεται ΑΛΛΑΓΗ!


Η 4η γενιά Παπανδρέου ... (Γεώργιος 1927 -Ανδρέας,Γιωργάκης και τώρα Μαργαρίτα) ... υπόσχεται ΑΛΛΑΓΗ! Το τζάκι που δεν λέει να κατεβεί από τις πλάτες μας ...υπόσχεται πάλι την Αλλαγή!
Η 4η Γενιά Παπανδρέου , γραπωμένοι στην εξουσία ώστε οι νεώτεροι να εξασφαλίζουν την ατιμωρησία των παλαιότερων, ... φέρνει το «νέο»!
Κατεβαίνουν «ενάντια» στο σύστημα λες και το σύστημα δεν είναι οι ίδιοι αλλά κάποιοι άλλοι.
Για ακόμα μια φορά ... το σύστημα καπελώνει την επανάσταση ,δημιουργεί τα κατάλληλα μαγαζάκια για το κατάλληλο κοινό ώστε όλα και πάντα να είναι ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ. Η γλυκύτατη Μαργαρίτα, από το κολέγιο των εκατομμυριούχων απατεώνων και την πασαρέλα ... περνάει στην «αντίσταση».


Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

  1. Η κόρη του προδότη, του καταστροφέα της πατρίδας μας έπρεπε να μην έχει μούτρα να βγει ούτε στο δρόμο όχι να θέλει και πολιτική!!!!!!
    Επρεπε να πας ν αυτοκτονήσεις παλιοθήλυκο με τον πατέρα που έχεις! Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus