Διυλιστήριο: Συγκάλυψη από τον Δένδια στους, Γεωργιάδη Βορίδη για τα εξοπλιστικά !!!

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Συγκάλυψη από τον Δένδια στους, Γεωργιάδη Βορίδη για τα εξοπλιστικά !!!


Σύμφωνα με την απάντηση του απερχόμενου υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν.Δένδια σε ερώτηση που κατέθεσε για την περίπτωση προμήθειας βλημάτων των 120 mm για τα άρματα LEOPARD, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη (η ερώτηση εδώ) δεν υπάρχει στο ΥΠΕΘΑ, αρχείο κοινοβουλευτικών ερωτήσεων για την περίοδο παρουσίας του ΛΑΟΣ στην Βουλή (2007 - 2012) λόγω προβλεπόμενης ''καταστροφής αυτού'' !!! (Η απάντηση του Δένδια εδώ ).


Όμως στην απελπισμένη προσπάθεια του να καλύψει τους τότε βουλευτές του ΛΑΟΣ και σήμερα της ΝΔ κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη ο κ. Δένδιας «ξέχασε» να ψάξει το ηλεκτρονικό αρχείο στην ιστοσελίδα του ίδιου του υπουργείου του (mod.mil.gr) το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό…

Τελείως ενδεικτικά για μια υπόθεση, αυτή των βλημάτων των αρμάτων LEOPARD, μερικές μόνο από τις ερωτήσεις των τότε βουλευτών του ΛΑΟΣ που «δεν μπορούσε να βρει» ο κ. Δένδιας στο ΥΠΕΘΑ είναι οι εξής:

Εκεί οι κύριοι Βορίδης – Γεωργιάδης εκφράζουν την αγωνία τους τόσο για την ανάγκη αγοράς πιο «κατάλληλων βλημάτων για τα LEOPARD» από εκείνα που ήδη διέθετε ο Ελληνικός Στρατός, όσο και για το ποια χώρα θα μας προμηθεύσει τα νέα βλήματα! Σχολιάζοντας τα παραπάνω η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Ο αυτοεξευτελισμός Δένδια δεν μπορεί να συγκαλύψει τίποτα και κανένα. Θέλω να ελπίζω πως η Δικαιοσύνη που ερευνά σειρά σχετιζόμενων εξοπλιστικών σκανδάλων δεν θα έμεινε αδρανής αν έχει λάβει μια εξίσου αστεία απάντηση από το ΥΠΕΘΑ. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναμένουμε την συσχέτιση κοινοβουλευτικών ερωτήσεων από τότε βουλευτές του ΛΑΟΣ με συγκεκριμένες υποθέσεις που εκκρεμούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Μαρίνα Χρυσοβελώνη

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus