Διυλιστήριο: Δεν θα μείνει κανένα σοροκόμμα εκτός Βουλής.

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Δεν θα μείνει κανένα σοροκόμμα εκτός Βουλής.


Ο Βαλλιανάτος πάει στο ΠΟΤΑΜΙ , αυτό με τους ξένους χορηγούς. Ξέρει κι αυτός από ξένους χορηγούς. Ως Φιλελεύθερη Συμμαχία θα ήταν λίγο δύσκολο να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι ανίδεοι ψηφοφόροι τους θα σκεφτόντουσαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Γι' αυτό μπαίνουν στο ΠΟΤΑΜΙ ως προθάλαμο κι από εκεί θα είναι όλα πιο εύκολα. 


Κι ενώ ο Βαλλιανάτος είναι πρόεδος της Φιλ.Συμμαχίας ... αυτός μπαίνει στο ΠΟΤΑΜΙ αλλά η Φιλελεύθερη Συμμαχία το σκέφτεται! Μια φαρσοκωμωδία, μία εικονική πραγματικότητα όπου δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Και λόγω του ότι έμειναν μόνο 23 μέρες για τις εκλογές θα δούμε πολλές ακόμα «κωλοτούμπες» ώστε να βρουν τρόπο να τρυπώσουν στη Βουλή όλοι οι πράκτορες και τα λαμόγια.

Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Τζήμερος. Μέχρι να αλλάξει ο εκλογικός νόμος τα μίνι σοροαποκόμματα που το σύστημα διαφημίζει νύχτα-μέρα για να τα βάλει στο κάδρο από το πουθενά , θα πρέπει ενταχθούν σε μεγαλύτερους σχηματισμούς για να φορτώσουν από τώρα στην πλάτη μας τους πράκτορες του συστήματος.


Αφού ακόμα και η «πολυαγαπημένη» Ρεπούση κατάφερε να μπει στη Βουλή και να την χρυσοπληρώνουμε εμείς που την "λατρεύουμε" ... καταλαβαίνετε πόσο ικανό είναι το σύστημα ώστε να καθοδηγεί τις εξελίξεις όπως ακριβώς βολεύει στους επικυρίαρχους και ποτέ όπως βολεύει εμάς τον λαό.

To REUTERS των Rothschild φυσικά πάντρεψε το ΠΟΤΑΜΙ με το ΣΥΡΙΖΑ από τώρα. Και βάζει τα μικρά κόμματα στο κάδρο μιας και όλα είναι ελεγχόμενα από τα γνωστά κέντρα.


ΥΓ: Γέμισε η πόλη μας χθες με το έγχρωμο πολυτελές έντυπο του ποταμίσιου Θεοδωράκη...Οι Ξένοι Χορηγοί ... βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.


Και σκεφτείτε ότι οι ψηφοφόροι περιμένουν τη σωτηρία τους ... από όλους αυτούς που τ'αρπάζουν από κερδοσκόπους και τοκογλύφους για να υπηρετούν ξένα συμφέροντα.

Σ.Σ

http://diulistirio.blogspot.com/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus