Διυλιστήριο: Τρία κομμάτια η Νέα Δημοκρατία

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Τρία κομμάτια η Νέα Δημοκρατία



Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα σενάρια για την διαδοχή, με τους υποψήφιους αρχηγούς να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις.
Σε περίπτωση αποχώρησης του Σαμαρά (που οι πιέσεις προς αυτήν την κατεύθυνση είναι πολύ έντονες), ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Μάκης Βορίδης, υποστηριζόμενος από Γεωργιάδη, Πλεύρη κτλ. Συνεργάτες του, μάλιστα, διατυμπανίζουν για την μεγάλη εκλογική επιτυχία σε σταυρούς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι υπεύθυνοι που η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ δεν ήταν μεγαλύτερη.
Το επόμενο στρατόπεδο είναι της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, υποστηριζόμενη από Κυριάκο, Χατζηδάκη, Μαρκογιαννάκη, κτλ, όπου θεωρούν υπεύθυνους για αυτήν την εκλογική κατρακύλα, το παραπάνω στρατόπεδο, οι οποίοι εφάρμοσαν κατά την προεκλογική περίοδο την πολιτική του φόβου και της καταστροφής και τελικά πιστεύουν ότι όλο αυτό έφερε αντίθετα αποτελέσματα.
Το τρίτο στρατόπεδο είναι του κυρίου Δένδια, όπου δεν εντάσσεται στο στρατόπεδο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, θεωρεί ότι έχει πετύχει ως υπουργός στις όποιες θέσεις του ζητήθηκε, εφάρμοσε την πολιτική σεμνά και ταπεινά κατά την διάρκεια όλη της προεκλογικής περιόδου.
Και τα τρία στρατόπεδα δεν φαίνεται να βρίσκουν σημεία σύγκλησης.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δεν έχει μπει στο σενάριο της διαδοχολογίας και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι ενδιαφέρεται.

http://diulistirio.blogspot.gr/  
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus