Διυλιστήριο: Ο Κόσμος φοβότανε ...

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κόσμος φοβότανε ...

Ας πούμε και κάτι διαφορετικό. Τόσα μέτρα, τόση ισοπέδωση, τόση υποβάθμιση της ποιότητας ζωής. Τέτοιο ξεπούλημα, τέτοια διάλυση της Υγείας, της Παιδείας. Και όμως, ο κόσμος δεν αντιδρούσε. Δεν έβγαινε στους δρόμους. Δεν διαμαρτυρόταν στην ουσία. Όλοι συζητούσαμε μεταξύ μας με απορία το γιατί. Απάθεια; Ανικανότητα ;  Χαμένη φλόγα ; Μήπως τελικά η κρίση δεν ήταν τόση μεγάλη τελικά ;

Από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, δόθηκαν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Ο κόσμος ΦΟΒΟΤΑΝ ! Η ακροδεξιά συμμορία με τα πράσινα τρόλς είχε καταφέρει να τρομάξει τον μέσο Έλληνα. Τα παπαγαλάκια, οι κονδυλοφόροι, τα μεγαλοκάναλα, οι συστημικές εφημερίδες, οι πληρωμένοι σχολιαστές, όλοι μαζί ενωμένοι στην ίδια προσπάθεια : ''Μην μιλάς καημένε, γιατί θα βρεις το μπελά σου. Θα χάσεις και αυτά που έχεις. Μην γράφεις στο facebook θα απειλήσουν την οικογένειά σου.''Και ο κόσμος δεν μιλούσε. Περίμενε. Περίμενε να έρθει η άγια για την Δημοκρατία στιγμή, που θα τραβήξει το παραβάν, και δεν θα φοβάται κανένα. Η ώρα της κάλπης μίλησε. Και έστειλε στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ αυτούς που έκαναν τα πάντα για να ρημάξουν δια παντός την Πατρίδα.

Ναι, η ελπίδα νίκησε το φόβο. Ο λαός την φύλαγε στους Σαμαράδες. Και τώρα ανασαίνουμε πάλι ελεύθεροι. Ενωμένοι πρέπει να δώσουμε το ΔΥΣΚΟΛΟ αγώνα για να μπούμε πάλι μπροστά. Και να περιμένετε και δύσκολες μέρες. Δεν είναι δυνατόν να το αφήσει έτσι απλά το σύστημα. Αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος τα παιδιά μας θα είναι ελεύθερα να φτιάξουν και να συνέχισουν την Ελλάδα που όλοι επιθυμούμε. Τώρα που ξέρουμε ότι δεν είναι στην εξουσία αυτοί που μας τρόμαζαν και φαγητό θα βρούμε να φάμε και χαρτί υγείας θα έχουμε να σκουπιστούμε. Φτηνοί ακόμη και στην προπαγάνδα τους. Λίγοι μέχρι τέλους, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!!

Από Στέλιο Ποτηράκη και εφημερίδα ΧΩΝΙ

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus