Διυλιστήριο: Σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου για να δούμε τι χρωστάμε και σε ποιόν με το άνοιγμα της Βουλής

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου για να δούμε τι χρωστάμε και σε ποιόν με το άνοιγμα της Βουλής

Στην άμεση σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου με στόχο τη διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου μέρους του δημόσιου χρέους θα προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του arouraios.gr, η κυβέρνηση μετά από πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου θα εξακριβώσει τους όρους των δανείων, θα ελέγξει την διαφάνεια σε όλη της «αλυσίδα παραγωγής» του χρέους δημοσίων εσόδων και δαπανών και όπου εντοπίσει θα προχωρήσει σε προσδιορισμό επαχθούς/απεχθούς» χρέους (υπάρχουν εκτιμήσεις αυτές τις ώρες πως αυτό μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 70%) και στήριξη της διεκδίκησης διαγραφής και επαναδιαπραγμάτευσης του υπόλοιπου.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus