Διυλιστήριο: ΓΙΟΥΝΚΕΡ (VIDEO): ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΟΥΝΚΕΡ (VIDEO): ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Επίθεση… φιλίας στον ελληνικό λαό εξαπέλυσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τονίζοντας πως «η τρόικα προσέβαλε την αξιοπρέπεια των λαών της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αφού υπογράμμισε πως «οι συνομιλίες πρέπει να διεξάγονται σε ισότιμο επίπεδο μέσα στην Ευρώπη», εξηγώντας ότι «οι υπουργοί πρέπει να μιλούν με υπουργούς και όχι με υπαλλήλους», παραδέχθηκε πως «η τρόικα στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης», αλλά και πως στην περίπτωση της Ελλάδας «έγιναν λάθη».

Παρόλα αυτά, ο κ. Γιούνκερ, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, εκμυστηρεύτηκε πως θέλει «το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Επιτροπή να συνεχίσουν το έργο τους», τονίζοντας ότι η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα εξετάσει την τρόικα όταν έρθει η ώρα».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τις δηλώσεις του κ. Γιούνκερ για την τρόικα αναπαρήγαγε μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικών δικτύωσης και o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Γιούνκερ: "Η Τρόικα προσέβαλε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Οι υπουργοί πρέπει να μιλούν με υπουργούς. Όχι με υπαλλήλους"», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Συνεχίζουμε δυνατά...».

Δείτε το video εδώ




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus