Διυλιστήριο: Ελληνικές Τράπεζες που ανακεφαλαιοποίηθηκαν από τους Έλληνες ...πρέπει να έχουν διοικήσεις που εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνικές Τράπεζες που ανακεφαλαιοποίηθηκαν από τους Έλληνες ...πρέπει να έχουν διοικήσεις που εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Οι Ελληνικές Τράπεζες που ανακεφαλαιοποίηθηκαν από τους Έλληνες ... θα πρέπει να έχουν διοικήσεις που θα εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Άραγε θα κατανοήσουμε ποτέ πόσοι προδοτικοί νόμοι έχουν ψηφιστεί στην Ελλάδα από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα για να προστατεύονται τα συμφέροντα των τοκογλύφων εις βάρος του λαού; Οι τοκογλύφοι μάλλον δεν θέλουν την Κατσέλη στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και σπεύδουν να υπενθυμίσουν τις εξουσίες που διαθέτουν επάνω στις «Ελληνικές» τράπεζες.

Σ.Σwww.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus