Διυλιστήριο: Όταν η Κωνσταντοπούλου ακύρωσε έγγραφο που κατέθεσε ο Σαμαράς...

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Όταν η Κωνσταντοπούλου ακύρωσε έγγραφο που κατέθεσε ο Σαμαράς...


«Απαράδεκτο» έκρινε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έγγραφο που κατέθεσε ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για τα πρακτικά της Βουλής.

Ειδικότερα, ο κ. Σαμαράς κατά την ομιλία του αποκάλυψε ότι η τρόικα ζητούσε από την κυβέρνηση να ληφθούν μέτρα 1 δισ. ευρώ για το 2014 τα οποία όμως η τότε κυβέρνηση αρνήθηκε και με διαπραγμάτευση κατάφερε να ακυρώσει. Κατέθεσε μάλιστα το «εμπιστευτικό» έγγραφο που περιλαμβάνει εκείνα τα μέτρα της τρόικας.

Όμως, μετά το τέλος της ομιλίας του όμως η κυρία Κωνσταντοπούλου έκρινε ότι δεν μπορεί να παραληφθεί καθώς έχουν αποκοπεί τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη. Κάλεσε μάλιστα τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού να επανακαταθέσουν το επίσημο έγγραφο.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus