Διυλιστήριο: VIDEO - Εμμένουν στις κόκκινες γραμμές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

VIDEO - Εμμένουν στις κόκκινες γραμμές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


Εμμένουν σε αυτά που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά και στις διαφορές τους με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά την συγκυβέρνηση και την ψήφο εμπιστοσύνης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ'' ανέφερε ότι λόγω τις διαφωνίας του με τον υπουργό Δικαοσύνης Παρασκευοπούλο, ζήτησε να τοποθετηθεί Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για να υπάρχει συνεννόηση.
Τα σημεία τριβής που έχουν εμφανιστεί στην συγκυβέρνηση και στα οποία συνεχίζουν να διαφωνούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και που θεωρούνται κόκκινες γραμμές είναι :

1.Το θέμα για την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό του ονόματος των Σκοπίων όπου ανέφερε ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας
2. Την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας
3. Την υιοθέτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια
4. Το θέμα της ιθαγένειας για παιδιά μεταναστών, οπού τελευταία ο κύριος Τσίπρας έρχεται περισσότερο κοντά στις θέσεις των ΑΝΕΛ




http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus