Διυλιστήριο: Manager Magazin: Αυτοκτόνησε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens-εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Manager Magazin: Αυτοκτόνησε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens-εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο

Αυτοκτόνησε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens, Heinz-Joachim Neubürger. Ο Neubürger βρέθηκε νεκρός στο Μόναχο, όπου διέμενε, σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτορνικής έκδοσης του γερμανικού Manager Magazin.

Το πάλαι ποτέ κορυφαίο στέλεχος της γερμανικής εταιρείας είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα "μαύρα ταμεία" με τα οποία η Siemens δωροδοκούσε Έλληνες αξιωματούχους.

O πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens ενώ αρνούνταν την ενοχή του, είχε συμβιβαστεί με την καταβολή 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταξύ των μαρτύρων κατηγορίας που είχαν δείξει τον Neubürger, ήταν και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Ο Heinz-Joachim Neubürger είχε διατελέσει οικονομικός διευθυντής του ομίλου Siemens από το 1998 έως τον Απρίλιο του 2006.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus