Διυλιστήριο: VIDEO - Συγκινητικό Τραγούδι της Μελίνας Ασλανίδου απάντηση σε Bild, Σόιμπλε και Μέρκελ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

VIDEO - Συγκινητικό Τραγούδι της Μελίνας Ασλανίδου απάντηση σε Bild, Σόιμπλε και Μέρκελ


Μία εικόνα, χίλιες λέξεις... ένας στίχος δέκα χιλιάδες νοήματα. Ντυμένα με μουσική εκατομμύρια καρδιοχτύπια... Ένα βίντεο κλίπ με πολλά νοήματα και πολλούς αποδέκτες... Ένα λιθαράκι για την Ελλάδα. Ένα λιθαράκι για την πατρίδα. (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΙΛΑΚΗΣ)

Η Μελίνα Ασλανίδου αποφάσισε να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στους δανειστές μας με στίχους γεμάτους ιστορία και πολιτισμό. Μέσα από το δικό της χώρο και τρόπο έκφρασης θέλησε να δώσει το παρών και να υπερασπιστεί τη χώρα της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει. Μια εκπληκτική εκτέλεση με στίχους που ξεχειλίζουν συναίσθημα και πολιτισμό, μια δυναμική και έντονα φορτισμένη φωνή που μπορούν να μας θυμίσουν γιατί πρέπει να έχουμε το κεφάλι ψηλά. Αξιέπαινη κίνηση!Συγχαρητήρια Μελίνα!




Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 3Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

3 Comments

  1. Πολύ ωραίο το τραγούδι, αναμφίβολα, αλλά δεν φταίνε καθόλου όλ' αυτά τα ξένα πρόσωπα που καταδεικνύονται εκεί. Το γιατί το ξέρουμε όλοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρε μερικές και ολη γερμανη απάντηση με ένα τραγούδι 🎶

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τραγούδι είναι πρός απάντηση στους προδότες του έθνους. Παπανδρέου, Καραμανλή και μεγαλοαπατεώνα Τσίπρα. Ως σκοπο έχουν την εκμετάλλευση της χώρας μου για πρόσωπική τους ικανοποιήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus