Διυλιστήριο: Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά, Σαββίδης, κατέβαλε 10,3 εκατ. ευρώ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά, Σαββίδης, κατέβαλε 10,3 εκατ. ευρώ

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του βορρά» απαλλάσει σήμερα τον σύλλογο από τα χρέη προς το Δημόσιο.

Η μεταφορά χρημάτων έγινε διατραπεζικά (10, 866 εκατομμύρια ευρώ) και πλέον, στις 14:15, ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει και επίσημα τέλος στον βραχνά που ταλαιπωρεί τον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια, προσκομίζοντας στη ΦΑΕ Θεσαλλονίκης τα δικαιολογητικά!

Η διαδικασία αυτή θα ολοκληρώσει τη διαδικασία κι έτσι, ο Ρώσος θα συνεχίσει για την εκπλήρωση του οράματος και του πλάνου που έχει για την ομάδα.

Λίγη ώρα μετά την αποπληρωμή των χρεών προς το δημόσιο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία μια μεγάλης ομάδας, μίλησε για τα σχέδια ανακατασκευής της Τούμπας, ενώ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Παράλληλα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Contra.gr όσον αφορά το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή.




http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus