Διυλιστήριο: Καταβολή 2,6 εκατ. ευρώ στην εφορία από επιχειρηματία της Μυκόνου

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Καταβολή 2,6 εκατ. ευρώ στην εφορία από επιχειρηματία της Μυκόνου

Αθήνα

Ποσό άνω των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ κατέβαλε στην εφορία επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί πασίγνωστο κέντρο διασκέδασης στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου, στο πλαίσιο των ευνοϊκών διατάξεων της ρύθμισης Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας κατέβαλε ποσό 2,1 εκατ. ευρώ κλείνοντας υπόθεση φοροδιαφυγής που αφορούσε παραβάσεις μη έκδοσης μεγάλης αξίας αποδείξεων το καλοκαίρι του 2009 ενώ το υπόλοιπο ποσό περίπου 500.000 ευρώ αφορούσε άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Η καταβολή του ποσού έγινε στο πλαίσιο των ευνοϊκών διατάξεων της ρύθμισης Βαλαβάνη που προσφέρουν ισόποση με την εξόφληση της αρχικής οφειλής διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συνολικό ποσό που είχε βεβαιωθεί με βάση τους ελέγχους στην επιχείρηση ξεπερνούσε τα 5 εκατ. ευρώ και με τη ρύθμιση καταβλήθηκαν 2,6 εκατ. ευρώ.


http://diulistirio.blogspot.gr/




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus