Διυλιστήριο: VIDEO - Υπουργός Υγείας ΝΔ εναντίον Υπουργού Υγείας ΝΔ - Σαλμάς εναντίον Άδωνη, Βορίδη

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

VIDEO - Υπουργός Υγείας ΝΔ εναντίον Υπουργού Υγείας ΝΔ - Σαλμάς εναντίον Άδωνη, Βορίδη


   Στην εκπομπή Παρεμβάσεις στο Blue Sky στις 20 5 2015 είδαμε τον πρώην Υπουργό Υγείας της ΝΔ Μάριο Σαλμά καταρχήν να επιτίθεται εναντίον του brandname της ΝΔ και αμέσως μετά να επιρρίπτει ευθύνες στους Υπουργούς μετά από αυτόν Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη για τα χάλια της δημόσιας υγείας αλλά και την αύξηση της αγοράς των φαρμάκων από τον καταναλωτή.

      Και εμείς αναρωτιόμαστε, αν ήταν όλα καλά γιατί τον άλλαξε ο Σαμαράς, και επίσης γιατί αυτά δεν τα έλεγε νωρίτερα; ; Άρχισαν τα αλληλοκαρφώματα και ελπίζουμε να ξετυλιχτεί το κουβάρι της διαπλοκής στα φάρμακα και γιατί προωθήθηκε η ισραηλινή εταιρεία TEVA παρέχοντας στους ασφαλισμένους επικίνδυνα για την δημόσια υγεία φάρμακα


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus