Διυλιστήριο: VIDEO - Αυτοί έχουν μπερδέψει το ψέμα με την αλήθεια - Βούλτεψη δεν είπα ποτέ για χαρτί υγείας - Δείτε τι είχε πει

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

VIDEO - Αυτοί έχουν μπερδέψει το ψέμα με την αλήθεια - Βούλτεψη δεν είπα ποτέ για χαρτί υγείας - Δείτε τι είχε πει


Τέλειωσε. Το βραβείο για το ψέμα της εβδομάδας πάει στην κυρία Βούλτεψη.

Σήμερα στην επιτροπή  ΔΕΚΟ της Βουλής κατά την ακρόαση για το διορισμό στη θέση του διοικητή του ΟΓΑ, Αθανάσιου Μπακαλέξη. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη, η οποία έκανε λόγο για διορισμούς «φίλων, συζύγων, συντρόφων, εξαδέλφων» του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Παρακολουθούμε αυτό το έργο πάρα πολύ καιρό, τώρα πρώτη φορά αριστερά μέχρι και 13 περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης οι 10 είναι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι τρεις των ΑΝΕΛ», είπε η Σοφία Βούλτεψη προκαλώντας την αντίδραση του Στάθη Λεουτσάκου.

«Αυτά έχουν τόση σχέση όσο είχε ότι δεν έχουμε χαρτί υγείας», της απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ντροπή σας. Είστε απαράδεκτος. Κάνετε συνεχώς τον έξυπνο χωρίς να ξέρετε τίποτα. Χρησιμοποιείτε κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Δεν έχει ειπωθεί. Είστε προκλητικός, απαράδεκτος. Ζητήστε συγγνώμη γιατί δεν το έχω πει ποτέ. ήταν αποτέλεσμα τρολαρίσματος. Μάλλον μην ζητάτε συγγνώμη. Δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν», ανέφερε η Σοφία Βούλτεψη.

Εμείς θα της θυμίσουμε τι ακριβώς είχε πει και επειδή απειλεί με μηνύσεις από ότι μαθαίνουμε, εμείς είμαστε ανοικτοί γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ......

Δείτε το video

http://diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus