Διυλιστήριο: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 1 δις θα ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από την Bayer!

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 1 δις θα ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από την Bayer!


ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να ετοιμάσουν από τώρα αστικές διεκδικήσεις του Ελληνικού δημοσίου κατά της Γερμανικής Bayer. Το ποσό που θα διεκδικήσει το Ελληνικό δημόσιο θα υπερβαίνει κατά πολύ την ζημία που υπέστη σε απόλυτους αριθμούς, αφού η απόφαση της ποινικής δικαιοσύνης θα προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στις Ευρωπαϊκές δραστηριότητες του πολύ εθνικού κολοσσού αλλά φυσικά και στις ΗΠΑ.
Θεωρείται βέβαιο ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της στο ακέραιο και τάχιστα χωρίς να υπολογίσει τυχόν πιέσεις από τους γνωστούς συμμορίτες που ακόμα έχουν το θράσος να παρεμβαίνουν στο έργο της.
Επίσης ο Π. Κουρουμπλής έστειλε ήδη στον Παναγιώτη Νικολούδη το πορισμα – μαμούθ του εσωτερικού ελέγχου και δυο πορίσματα του ΣΔΟΕ που η προηγούμενη κυβερνηση ειχε βάλει στο συρτάρι. Αφορούν πλιάτσικο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρω που δόθηκαν σε νταβατζηδες την ωρα που η υγεία κατέρρεε.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus