Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Καμμένος ζητά από τους Γερμανούς Χριστοφοράκο και τις μίζες των εξοπλισμών

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

VIDEO - Ο Καμμένος ζητά από τους Γερμανούς Χριστοφοράκο και τις μίζες των εξοπλισμών

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από το Παρίσι όπου βρίσκεται για τν έκθεση στο Μπουρζέ, επιτέθηκε κατά των δανειστών με αφορμή τις απαιτήσεις τους για νέες περικοπές στην άμυνα.

Ο κ.Καμμένος είπε ότι αν θέλουν κι άλλες περικοπές “επιστρέψουν αύριο το πρωί τον Χριστοφοράκο και " να μας πουν για τη Rheinmetall, αφού καταδίκασαν την ίδια την εταιρεία τους για 62 εκατομμύρια ευρώ μίζα που έδωσε στην Ελλάδα, σε ποιους τα έδωσε. Να επιστρέψουν το μεγαλύτερο μέρος από τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Ελλάδα στη Rheinmetall, το ίδιο να κάνουν με την HDW, το ίδιο να κάνουν και με τις εταιρείες εκείνες, οι οποίες με συνεργούς Έλληνες πολιτικούς, πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού”.




Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus