Διυλιστήριο: Αυτοί είναι οι 35 επιχειρηματίες που συνοδεύουν τον Τσίπρα, για να κλείσουν συμφωνίες στη Ρωσία

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Αυτοί είναι οι 35 επιχειρηματίες που συνοδεύουν τον Τσίπρα, για να κλείσουν συμφωνίες στη Ρωσία


Εκπροσώπους επιχειρηματικών κολοσσών από την Ελλάδα, έχει στο πλευρό του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο ταξίδι του Αγία Πετρούπολη, όπου συμμετέχει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ. Το ταξίδι αυτό μπορεί να αποτελέσει την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών σε κλάδους όπως η ενέργεια, οι κατασκευές, ο τουρισμός και το εμπόριο.

Στην πρωθυπουργική αποστολή βρίσκονται και 35 Έλληνες επιχειρηματίεςπου ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν, ενώ στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης συμμετέχουν πάνω από 1.600 εταιρείες από όλο τον κόσμο. Στο φόρουμ θα παραστούν εκπρόσωποι από περισσότερα από 27 funds από 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Σαουδική Αραβία, την Κίνα, την Ευρώπη και χώρες της Μέσης Ανατολής.

Μεταξύ άλλων στην Αγία Πετρούπολη βρίσκονται ελληνικές επιχειρήσεις όπως οιAldemar, Ελληνικά Καλώδια, Βιοχάλκο, Laskaridis Group, Lamda Development, International Group του Ιβάν Σαββίδη, Σωληνουργεία Κορίνθου, Δωδώνη κ.λπ.

H σχετική λίστα:

O πρωθυπουργός μιλώντας στους Έλληνες επιχειρηματίες που μετέχουν στο 19ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης απηύθυνε έκκληση στην ελληνική επιχειρηματικότητα να ανοίξει τα πανιά της σε θάλασσες παρά τις φουρτούνες. «Σε μια δύσκολη περίοδο οι Έλληνες επιχειρηματίες μπορεί να γίνουν πρωτοπόροι στην ανακάλυψη νέων οριζόντων» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας. «Εσείς να μας τραβάτε από το μανίκι» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να απεγκλωβιστούμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανοιχτούμε σε νέους ορίζοντες, παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση διαρκεί πέντε χρόνια και τις σκληρές διαπραγματεύσεις που κάνουμε τους τελευταίους τέσσερις μήνες» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. «Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή και για να την ξεπεράσει πρέπει να πάρει διαζύγιο με τις παθογένειες του παρελθόντος».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus