Διυλιστήριο: Ευτυχώς ....που ξαναήρθε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ευτυχώς ....που ξαναήρθε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα.

Βλέποντας την σημερινή εκδήλωση - συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού δεν θα αναλωθώ για να μετρήσω πόσοι ήταν συγκεντρωμένοι. Δεν θα αναλωθώ να συγκρίνω την χθεσινή εκδήλωση υπέρ της Ελληνικής κυβέρνησης με αυτήν την σημερινή, υπέρ της δήθεν παραμονής στην Ευρωπαική Ένωση των δανειστών μας . Δεν θα αναλωθώ καν να αναφερθώ αν η κίνηση αυτή ήταν υπέρ της Ελλάδας ή των δανειστών.

Αυτό που έχω να πω : ''Σε ευχαριστώ Θεέ μου.''

Σε ευχαριστώ που ξαναήρθε, στην Χώρα που γέννησε την δημοκρατία, στην χώρα μου, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ευτυχώς που δεν λειτούργησε η μνησικακία.
Ευτυχώς οι κυβερνώντες σκέφτηκαν δημοκρατικά.
Ευτυχώς που δεν χρησιμοποιήθηκαν τα μέσα διάλυσης συγκεντρώσεων της προηγούμενης κυβέρνησης
Ευτυχώς που άλλοι Έλληνες πολίτες δεν ήπιαν το δακρυγόνο που έχω πιει εγώ.
Ευτυχώς που ο ''κύριος'' Βρούτσης δεν ένιωσε την καούρα στο λαιμό του, όπως έζησαν παλιότερα χιλιάδες Έλληνες.
Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε ο ''κύριος'' Βαρβιτσιώτης να νιώσει τον πόνο από τα γκλόμπ, που είχε νιώσει ο καθένας που είχε αντίθετη άποψη, από αυτή του Σόιμπλε.
Ευτυχώς που δεν είδα να δακρύζουν από το πολύ καπνογόνο τα μάτια του βλάκα Γεωργιαδή, όπως δάκρυζαν τα δικά μου.

Ευτυχώς δεν είδα τα ΜΑΤ, μετά από εντολές, να βαράνε τον ''κύριο'' Τασούλα, όπως έκαναν στο άνθρωπο που κατέβασε την γερμανική σημαία, την σβάστικα, από την Ακρόπολη.

Ευτυχώς που όλοι τους μπορούσαν να βγάλουν selfie με χαμογελαστά πρόσωπα, και δεν ένιωσαν τον φόβο της φωτογραφίας χτυπημένος, κάτω, σε κάποιο πεζοδρόμιο, αλλά και νικημένος.
Ευτυχώς που δεν είδα να καίγονται ζωντανοί , ή να χάνει κάποιος την ακοή του προκειμένου να σπάσει τον οποιοδήποτε όγκο της διαδήλωσης.

Ευτυχώς που δεν είδα να μπαίνουν κάγκελα για να προστατεύσουν τους Έλληνες εύζωνες, την Ελληνική Βουλή, από τους Έλληνες.
Ευτυχώς που δεν είδα κάποιον από τους γιατρούς του κόσμου, να περιμένουν καρτερικά τα θύματα Ελλήνων από την Ελληνική κυβέρνηση.




Ευτυχώς δεν έκλεισαν ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ, λεωφορεία, των πληρωμένων συνδικαλιστάδων προκειμένου να μην μπορέσει να πάει όποιος θέλει να βροντοφωνάξει την δική του άποψη.
Ευτυχώς που δεν υπήρχαν θερμοκέφαλοι του κρατικού μηχανισμού να πετάνε καπνογόνα στους κλειστούς σταθμού του ΜΕΤΡΟ προκειμένου να εγκλωβίσουν τους διαδηλωτές.






Ευτυχώς Θεέ μου που αναπνέω ελεύθερος. Που μπορώ να δω τον άλλον να διαδηλώνει για αυτό που πιστεύει ακόμα και αν δεν συμφωνώ μαζί του.

Σε ευχαριστώ Θεέ μου.  



http://diulistirio.blogspot.gr/






    
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

comments powered by Disqus