Διυλιστήριο: VIDEO - Καμμένος : '' Προυπόθεση παραμονής στην κυβέρνηση, να μην αυξηθεί στα νησιά ο ΦΠΑ''

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

VIDEO - Καμμένος : '' Προυπόθεση παραμονής στην κυβέρνηση, να μην αυξηθεί στα νησιά ο ΦΠΑ''


Ως προϋπόθεση για την παρουσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ιδίου χαρακτήρισε το να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον ίδιο το θέμα τελικά δεν θα μπει στο τραπέζι της σημερινής διαπραγμάτευσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Ως αντισταθμιστικά κατά τον κ. Καμμένο «μπορούμε να δώσουμε αύξηση 1% στη φορολογία των ειδών πολυτελείας και την άμεση φορολόγηση των ιδιοκτησιών σε οφ σορ εταιρίες με ακίνητα».

Όσον αφορά την πρόταση που φέρεται να έκανε στο κυβερνητικό συμβούλιο για την καθιέρωση ΦΠΑ δύο ταχυτήτων ο κ. Καμμένος υποστήριξε, μιλώντας στο MEGA, ότι δεν ισχύει και εξέφρασε τη λύπη του γιατί τη διαρροή που έγινε από υπουργό της κυβέρνησης.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus