Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Γιούνκερ, ο μεθυσμένος ''ηγέτης''

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

VIDEO - Ο Γιούνκερ, ο μεθυσμένος ''ηγέτης''


Ξεκαρδιστικό βίντεο με τα καμώματα του προέδρου της Κομισιόν στη Σύνοδο Κορυφής.

Στο «στόχαστρο» γαλλικής σατιρικής εκπομπής μπήκε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, για τα όσα έκανε στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν απευθύνθηκε προς τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν με την προσφώνηση «Χαίρε, δικτάτορα». Εκτός της προσφώνησης προς τον Ορμπάν, ο Γιούνκερ προέβη σε κάθε είδους οικειότητες προς άλλους ευρωπαίους ηγέτες: αγκαλιές, φιλικά χτυπήματα στους ώμους και αστεϊσμοί.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ έδωσε ένα μικρό χαστούκι στο μάγουλο του επικεφαλής της διπλωματίας του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ δέχθηκε ένα φιλάκι στο κεφάλι του, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής αστειεύτηκε με τη γραβάτα του μόλις συνάντησε τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus