Διυλιστήριο: VIDEO - Μετά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τώρα και ο Μπογδάνος στην εσωτερική Τρόικα

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

VIDEO - Μετά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τώρα και ο Μπογδάνος στην εσωτερική Τρόικα


O "δημοσιογραφικός" όμιλος του ΣΚΑΙ έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση των συμφερόντων των δανειστών. Μετά τις δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου (ελπίζω το ΔΝΤ να αντέξει και να μην κάνει βήμα πίσω"), ήρθε κι ο Μπογδάνος που ζητά από τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τα ΑΤΜ.

Υπενθυμίζουμε ότι:

Ποινικός Κώδικας Άρθρο 187-Διασπορά ψευδών ειδήσεων


"Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή."


Από Δημήτρη Καραγεωργίου

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus