Διυλιστήριο: Η Ελλάδα ξεπέρασε την Ιταλία σαν κορυφαίος προορισμός... εισόδου μεταναστών στην Ευρώπη

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η Ελλάδα ξεπέρασε την Ιταλία σαν κορυφαίος προορισμός... εισόδου μεταναστών στην Ευρώπη

Ο αριθμός των μεταναστών που φτάνουν στις ελληνικές ακτές ανέβηκε 408% το πρώτο μισό του 2015 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2014, κάνοντας την χώρα τον πιο δημοφιλή ευρωπαϊκό προορισμό για μετανάστες.

Τα δεδομένα αυτά έρχονται από το United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) και δείχνουν ότι από 1 Ιανουαρίου έως 17 Ιουλίου γύρω στους 101.000 πρόσφυγες έφτασαν στην Ελλάδα από την θάλασσα (σχετικό άρθρο της Guardian εδώ).

Αυτή τη στιγμή η χώρα μας είναι η πρώτη επιλογή εισόδου στην Ευρώπη από μετανάστες, επίσης έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών σε όλη την Ευρώπη.

Είμαστε μια χώρα με δύο ανθρωπιστικές κρίσεις και η Ευρώπη δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ γι αυτό.

Επιπλέον η Ελλάδα ΔΕΝ είναι μέσα στις χώρες που έχουν ανακατευτεί προβοκάρει και δημιουργήσει όλες αυτές τις συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή οι οποίες δημιούργησαν όλο αυτό το τερατούργημα ξεσπιτωμένων ανθρώπων.

Είναι ώρα οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus