Διυλιστήριο: VIDEO - Όργια με κοκαΐνη και πόρνες από τον Βρετανό αντιπρόεδρο της Βουλής των Λόρδων - Αυτοί "μας κουνάν το δάκτυλο"

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

VIDEO - Όργια με κοκαΐνη και πόρνες από τον Βρετανό αντιπρόεδρο της Βουλής των Λόρδων - Αυτοί "μας κουνάν το δάκτυλο"

Ένα νέο σκάνδαλο συγκλονίζει τη Βρετανία τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της Βουλής των Λόρδων, John Sewel.

Φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν τον 69χρονο Sewel να κάνει χρήση κοκαΐνης σε πάρτι με ιερόδουλες ήρθαν στην δημοσιότητα. Πρόκειται για έναν σφοδρό πολέμιο της Ελλάδας ο οποίος υποστήριξε την απόφαση του πρωθυπουργού Τ.Κάμερον να μην εγκριθεί δάνειο από τον ESM στην Ελλάδα.

Ο Sewel βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με έρευνα της Αστυνομίας μετά την παραίτησή του από αναπληρωτής εκπρόσωπος της Βουλής των Λόρδων, μετά και τα βίντεο που τoν δείχνουν να «σνιφάρει» κοκαΐνη.

«Οι σημερινές αποκαλύψεις για την συμπεριφορά του Λόρδου Sewel είναι τόσο συγκλονιστικές και απαράδεκτες. Ο Λόρδος Sewel παραιτήθηκε σήμερα το πρωί από πρόεδρος των Επιτροπών» ανέφερε σε δήλωσή της η Lady D' Souza.

«Η Βουλή των Λόρδων θα συνεχίσει να διατηρεί τα πρότυπά της στο δημόσιο βίο και δεν θα ανεχτεί τα πρότυπα αυτά» είπε επίσης.

«Αυτές οι σοβαρές κατηγορίες θα παραπεμφθούν στην Βουλή των Λόρδων και την Μητροπολιτική Αστυνομία ως επείγον θέμα», συμπλήρωσε επίσης.

Στο βίντεο ο 69χρονος Sewel διαφωνεί με μία από τις γυναίκες για την ημερήσια αποζημίωσή του ύψους 200 λιρών που ο ίδιος λαμβάνει. Την αποκαλεί επίσης «αγάπη μου» και λέει ότι «πληρώνει γι αυτό».

Επίσης ο Sewel ακούγεται να λέει στο βίντεο «θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι με μια μικρή Ασιατική κυρία αλλά δεν πειράζει».

«Φαίνονται αθώες αλλά ξέρετε ότι είναι πόρνες» προσθέτει.

Σε ένα σημείο στο βίντεο μία γυναίκα τον αποκαλεί «party animal» και ο ίδιος λέει: «Είναι αηδιαστικό έτσι δεν είναι;».


Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus