Διυλιστήριο: Μηταράκης και Θεοδωράκης απειλούν τον Τσίπρα με εσχάτη προδοσία όταν αυτός διαπραγματεύεται στο Ευρωκοινοβούλιο

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Μηταράκης και Θεοδωράκης απειλούν τον Τσίπρα με εσχάτη προδοσία όταν αυτός διαπραγματεύεται στο Ευρωκοινοβούλιο

Νότης Μηταράκης


Για εσχάτη προδοσία κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Νότης Μηταράκης σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές ως την Κυριακή και η χώρα οδηγηθεί στη δραχμή.
Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του προειδοποιεί ευθέως τον πρωθυπουργό και βάζει φωτιά στο twitter

Ότι ζήτησε από Έλληνες ο Τσίπρας, το πήρε. Αν ωςΚυριακή δεν έχουμε συμφωνία και πάμε σε δραχμή, μιλάμε για εσχάτη προδοσία

Σταύρος Θεοδωράκης:«Συμφωνία ή προδοσία»


Την αναγκαιότητα να προχωρήσει ο πρωθυπουργός σε συμφωνία, καθώς «κάθε άλλη πράξη θα είναι προδοσία», υπογραμμίζει σε δήλωσή του στην «Κ» ο κ. Στ. Θεοδωράκης: «Οι Ελληνες θέλουν λύση. Ο πρωθυπουργός στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δεσμεύτηκε ενώπιον όλων μας και του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι θα φέρει αυτήν τη λύση χωρίς να διακινδυνεύσει την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε. και την Ευρωζώνη. Αλλωστε την ίδια δέσμευση είχε δώσει και στον ελληνικό λαό, λέγοντας ‘‘ψηφίστε ΟΧΙ και σε 48 ώρες θα φέρω συμφωνία και θα ανοίξω τις τράπεζες’’. Το δράμα κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει. Η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει την πρότασή της που θα μας κρατήσει στην Ε.Ε. Κάθε άλλη πράξη είναι προδοσία και θα αντιμετωπισθεί ως προδοσία από τον ελληνικό λαό».

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus