Διυλιστήριο: Βέμπερ χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα Μειμαράκη: ''Που είναι οι ανοιχτές τράπεζες κ. Τσίπρα;''

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Βέμπερ χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα Μειμαράκη: ''Που είναι οι ανοιχτές τράπεζες κ. Τσίπρα;''

Το Διυλιστήριο λέει : ''...Δείτε πρώτα τι έλεγε ο Μειμαράκης αμέσως μετά το δημοψήφισμα εδώ με τον χαρακτηριστικό τίτλο ο Μειμαράκης δίνει επιχειρήματα στους Γερμανούς και μετά διαβάστε την συνέχεια του άρθρου....'''   

Πολύ σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, αμέσως μόλις ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ολοκλήρωσε την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αναφερόμενος στα συγχαρητήρια που έλαβε ο κ. Τσίπρας από Λατινοαμερικανούς ηγέτες είπε: «Συναγελάζεσθε με λάθος φίλους». Επίσης κατέκρινε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έχει δώσει ψεύτικες υποσχέσεις στους Έλληνες. «Είπατε ότι θα ανοίξετε τις τράπεζες, πού είναι οι ανοιχτές τράπεζες κ. Τσίπρα;» ρώτησε.

Του ανέφερε τη λέξη «αξιοπρέπεια» ζητώντας από τον Τσίπρα να μη λέει ψέματα για την απομείωση του χρέους που βαραίνει τους Ευρωπαίους πολίτες. «Να κοιτάτε και την αξιοπρέπεια των άλλων Ευρωπαίων» είπε. «Ξέρετε πώς ζουν οι Βούλγαροι; Η Ελλάδα δεν δέχεται περικοπές. Άραγε σκέφτεστε αυτούς τους ανθρώπους; Η Λετονία υπέστη οικονομική καταστροφή αλλά δεν έκανε δημοψήφισμα, τακτοποίησε τα οικονομικά της. Εσείς καταθέσατε καταστροφικό προϋπολογισμό. Τι απαντάτε στους λαούς της Ευρώπης που έχουν κατώτατους μισθούς από την Ελλάδα;».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus