Διυλιστήριο: VIDEO - Το σύστημα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ήξερε και για την χρεοκοπία και για το δάνειο των 80 δισ.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

VIDEO - Το σύστημα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ήξερε και για την χρεοκοπία και για το δάνειο των 80 δισ.

ΕΔΕΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ - ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ VIDEOS

Το ψέμα και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια. Ευτυχώς που ο τηλεοπτικός φακός καταγράφει τα πάντα. Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο όπου ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΓΑΠ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αποκαλύπτει στο Mega (το 2010) ότι η χώρα μας θα πάρει δάνειο 80 δισ. το 2014-2015 και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος μιλά για επικείμενη συνεννοημένη χρεοκοπία για το 2015 σε συνέντευξη που έδωσε το 2011 - Ήταν όλα προκαθορισμένα από τους υποτακτικούς των μνημονίων.


Οι δυνάμεις που υπηρέτησαν τα μνημόνια και το «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» ήξεραν τα πάντα από το 2011! Ήξεραν δηλαδή ότι η χώρα μας θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία το 2015 και ότι προκειμένου να μην γίνει αυτό, θα πάρουμε νέο δάνειο ύψους 80 δισεκατομμυρίων ευρώ! Και όχι δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο συνωμοσιολόγων.

Τις παραπάνω απόκαλύψεις τις έκαναν ήδη από το 2011 οι τότε υποτακτικοί, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 δηλώνει ξεκάθαρα ότι «έρχεται επαπειλούμενη χρεοκοπία μέσα σε 3-4 χρόνια. Έχει γίνει επιλογή σε συνεννόηση με τη χώρα μας. Σας λέω όλη την αλήθεια κ. Παπαδάκη, δεν σας λέω τη μισή...»αναφέρει ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Και για όσους δεν κατάλαβαν αυτά τα έλεγε το 2011!!!

Ήταν δηλαδή γνωστό και συμφωνημένο ότι θα οδηγούσαν τη χώρα εκβιαστικά σε χρεοκοπία το 2015 και ότι θα μας ανάγκαζαν με το... πιστόλι στον κρόταφο να πάρουμε το σημερινό δάνειο των 80 δισεκατομμυρίων για να παραμείνουμε εντός Ευρωζώνης και να πληρώνουμε τόκους εις το διηνεκές προς τους Ευρωπαίους τοκογλύφους.

Όλα ήταν μέρος ενός καλοστημένου σχεδίου και έτυχε η «βόμβα» να σκάσει στα χέρια του Τσίπρα. Επί του πρακτέου ο ελληνικός λαός πληρώνει το πιο ακριβό ενοίκιο για να παραμένει η χώρα στην Ευρώπη!!!

Δείτε το βίντεο





Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το βίντεο με τον υπουργό Οικονομικών του ΓΑΠ, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, όπου το 2010 σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του Mega και ενώ η χώρα έχει δανειστεί ήδη 110 δισεκατομμύρια, παραδέχεται ότι η χώρα θα δανειστεί 80 δισεκατομμύρια για το 2014 - 2015 λέγοντας τα ακόλουθα: «Το έχουμε ξανακάνει κι άλλες φορές αυτό...».

Δείτε το βίντεο με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου




Είναι προφανές πλέον ότι το σύστημα εξουσίας και το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας είχε δέσει τη χώρα χειροπόδαρα από το 2010 μετά το Καστελλόριζο. Ήξεραν και ξέρουν πράγματα που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός και που ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήξεραν. Και ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και ο Παπαδήμος και όλοι όσοι υπέγραφαν τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα... Θλιβερό.
Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus