Διυλιστήριο: VIDEO - Κύρτσος στο ευρωκοινοβούλιο όπως λέμε Σόιμπλε

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

VIDEO - Κύρτσος στο ευρωκοινοβούλιο όπως λέμε Σόιμπλε

Ακούγαμε τον εκλεγμένο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο και δεν το πιστεύαμε. Ξεκίνησε με μια ευθεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τους τελευταίους μήνες.

Μετά ''μπήκε'' πιο εσωτερικά, λέγοντας ότι ο πρώην υπουργός οικονομικών της Ελλάδας Γιάννης Βαρουφάκης, έκανε ότι μπορούσε για να αποδιαρθρώσει τα κατάλοιπα της Ελληνικής οικονομίας.

Μετά κάνει την απίστευτη δήλωση ότι ''η νέα κυβέρνηση δεν δέχεται την ιδιοκτησία, δεν ενστερνίζεται, το πρόγραμμα, λάθος, που διέπραξαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.''Ο εκπρόσωπός μας, δεν αναφέρει καν ότι οι συντελεστές που μας έδιναν για τα μέτρα ήταν λάθος και μάλιστα κατηγορεί και το ίδιο του το κόμμα. Αλλά εκτός αυτό, δίνει επιχειρήματα στην απέναντι πλευρά ότι δεν ήταν λάθος το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα, κάτι που παραδέχονται χιλιάδες οικονομολόγοι και πολιτικοί παγκοσμίως, αλλά λάθος ότι δεν ''δεχόμαστε'' τα μέτρα όπως δεν τα δεχτεί και η σημερινή κυβέρνηση.

Καταλήγει λέγοντας ότι για το λόγο αυτό μην αναρωτιέστε γιατί πέτυχε το πρόγραμμα σε Πορτογαλία και Ιρλανδία, δεν φταίτε εσείς, εμείς φταίμε που δεν τα εφαρμόσαμε σωστά.

Ακούστε τον και θυμηθείτε τα επιχειρήματα του Σόιμπλε

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus