Διυλιστήριο: VIDEO - Σόκαρε και τη Γερμανία: Η Μέρκελ κάνει μικρή Παλαιστίνια να κλαίει -Δείτε γιατί

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

VIDEO - Σόκαρε και τη Γερμανία: Η Μέρκελ κάνει μικρή Παλαιστίνια να κλαίει -Δείτε γιατί

Σφοδρή κριτική δέχτηκε στο διαδίκτυο η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά τη συνομιλία της με Παλαιστίνια μαθήτρια για την προσφυγική κρίση, κατά την επίσκεψή της σε σχολείο στο Ροστόκ στη βόρεια Γερμανία.

Η κα Μέρκελ προσπάθησε να «παρηγορήσει» μια 10χρονη Παλαιστίνια που κινδυνεύει να απελαθεί από τη Γερμανία, αφού προηγουμένως την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς αναλύοντάς της την πολιτική χορήγησης ασύλου του Βερολίνου και εξηγώντας της ότι «μερικές φορές η πολιτική είναι σκληρή».

Το βίντεο από τη συνομιλία της Μέρκελ με το κορίτσι κυκλοφόρησε ταχύτατα στο Διαδίκτυο.

Χρήστες του Twitter σχολιάζοντας τη στάση της καγκελαρίου ανέφεραν ότι έδειχνε άγαρμπη και χωρίς πραγματική συμπάθεια για το κορίτσι.

«Με την καγκελάριο στον ζωολογικό κήπο«, ήταν το σχόλιο ενός χρήστη, ενώ μια γυναίκα, η Μαρτίνα Βιλτσίνσκι, έγραψε ότι η Μέρκελ χαϊδεύει «με το ψυχρό χέρι μιας βασίλισσας του πάγου«.


Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus