Διυλιστήριο: VIDEO - Ο απαράδεκτος Μειμαράκης δίνει επιχειρήματα στους Γερμανούς

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

VIDEO - Ο απαράδεκτος Μειμαράκης δίνει επιχειρήματα στους Γερμανούς


Λυπούμαστε πραγματικά για τον κατήφορο που έχουν πέσει τα στελέχη της ΝΔ. Στο video θα ακούσετε τον κύριο Μειμαράκη, πρώην Πρόεδρο της Βουλής, να δίνει επιχειρήματα στα γερμανικά συμφέροντα για να κτυπήσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ξεκινάει χωρίς να μπορεί να αποκρύψει την ''κακία'' του για το αποτέλεσμα, ότι στηρίζει τη Ελληνική κυβέρνηση αλλά ''περιμένει τον κύριο Πρωθυπουργό να υλοποιήσει μια συμφωνία εντός 48 ωρών. ''

Μετά λέει ''ότι η αποχή του δημοψηφίσματος είναι αρκετά μεγάλη γιατί μια σημαντική μερίδα Ελλήνων και συγκεκριμένα η νεολαία γύρισε την πλάτης της στο συγκεκριμένο ασαφές ερώτημα''.

Να ενημερώσουμε τον κύριο Μειμαράκη ότι το ποσοστό συμμετοχής ήταν 62,5 %  και το ποσοστό συμμετοχής στις τελευταίες εκλογές του Ιανουαρίου ήταν 63,87%. Άρα όπως καταλαβαίνετε η συμμετοχή με όλο αυτό το πόλεμο της τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού, μέσα από τα ΜΜΕ, από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, από τα εκβιαστικά διλήμματα ήταν πολύ μεγάλη.
Επίσης δεν μπορεί να γνωρίζει, τουλάχιστον μέχρι εκείνη την ώρα, το ποσοστό συμμετοχής των νέων, αφού ακόμα δεν είχαν καν ανακοινωθεί τα γενικά αποτελέσματα.

Δείτε όλο το video 




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

  1. Οτι θα το κρυβαμε δηλαδη απο τους Γερμανους,αλλα ηρθε ο μειμαρακης και το μαρτυρησε!
    Το μπλογκ απευθυνεται σε ολο τον κοσμο ή μονο σε ανθρωπους με IQ κατω του 40?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus