Διυλιστήριο: VIDEO - Καμμένος ¨Εάν το σχέδιο δεν είναι τελικό , εγώ δεν υπογράφω''

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

VIDEO - Καμμένος ¨Εάν το σχέδιο δεν είναι τελικό , εγώ δεν υπογράφω''

«Για τη συμφωνία, νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά, ...
έχω την αίσθηση ότι μπορεί να τελειώσουμε και σήμερα» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο Πάνος Καμμένος.

Ερωτηθείς σχετικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε:
«Διαβάζω διάφορα σενάρια, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Εδώ έχουμε μια συμφωνία που έχει έρθει στο τραπέζι του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι οι προτάσεις που έχει κάνει ο Γιούνκερ με πέντε σημεία που αποτελούν τις κόκκινες γραμμές της Ελλάδας, που συμφωνήθηκε ότι πρέπει να κοστολογηθούν και να ενταχθούν σε ένα κείμενο που καθρεφτίζει την ελληνική θέση. Είναι η πρώτη φορά στα πέντε χρόνια όπου έχουμε μια θέση την οποία προσυπογραφούν και η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με εξαίρεση το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή».
«Αν δεν είναι τελειωτικό», πρόσθεσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «αν αυτό δεν περιλαμβάνει τον τρόπο που θα αναπτυχθεί η χώρα και θα φύγουμε από αυτό το τέλμα, δεν πρόκειται να συμφωνήσει κανείς σε αυτό. Το θέμα είναι να φύγουμε από αυτό το αδιέξοδο, όχι να μας δώσουνε εν είδει εμπόρου ναρκωτικών προς ναρκομανή μια δόση για να τη βγάλουμε λίγους μήνες ακόμα. Τέτοιου είδους πρόγραμμα εγώ δεν υπογράφω. Το 62% του ελληνικού λαού ψήφισε όχι επειδή θέλει το τέρμα αυτής της πολιτικής. Αν με αυτή η συμφωνία, μνημόνιο, όπως θέλετε να το πείτε, πάμε πάλι σε μία υφεσιακή περίοδο, δεν πρόκειται να συμφωνήσει ούτε η Βουλή ούτε ο λαός».
Στο ερώτημα αν θα θέσει στην ΚΟ του ΑΝΕΛ ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για την ψήφο των βουλευτών του, ο αρχηγός του κόμματος απάντησε:
«Στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, όλα αυτά τα θέματα έχουν τεθεί, έχουν εγκριθεί αυτά που πέρασαν ως ελληνική θέση και , είμαστε όλοι σύμφωνοι, όπως έχει γίνει και με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν υπάρξει οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτά που έχουμε συμφωνήσει ως εθνική θέση, από εκεί και πέρα δεν υπάρχει εξουσιοδότηση για να συμβεί αυτό, θα ξαναπεράσει από την Κ.Ο. για να το ξανασυζήτησουμε».




Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus