Διυλιστήριο: Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό Δραγασάκη προτείνει ο Μειμαράκης

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό Δραγασάκη προτείνει ο Μειμαράκης


Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό Δραγασάκη προτείνει ο Μειμαράκης

Εξερχόμενος απο το Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Μειμαράκης ανέφερε ότι έχει σκοπό να καλέσει σε συνάντηση τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να προτείνει ευρύτερο κυβερνητικό σχηματισμό με Πρωθυπουργό τον κ. Δραγασάκη 

Την πρόθεσή του να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής για να ενημερωθεί για την δύναμη των κομμάτων, με στόχο να διερευνηθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας με τους δημοσιογράφους λίγη ώρα αφότου έλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. 

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι οι αρχηγοί των κομμάτων εκπροσωπούν το σύνολο των βουλευτών τους, αλλά αυτή τη στιγμή και οι βουλευτές πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τον λόγο και να εκφρασθούν δημοσίως. "Προσπαθούμε να βρούμε λύση, δεν είναι αποστασία -όπως είπαν πολλοί- οφείλουμε να ψάξουμε να βρούμε λύσεις", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Χαρακτήρισε δε "πρωτόγνωρο και πολυσύνθετο" το πολιτικό σκηνικό, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

Τελικά ο κύριος Δραγασάκης διέκοψε τα οποιαδήποτε όνειρα του κύριου Μειμαράκη και δεν αποδέχτηκε την πρόταση της ΝΔ.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus