Διυλιστήριο: Ο Ιγκλέσιας ξεφτιλίζει: Μάθημα δημοκρατίας από τον Τσίπρα

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο Ιγκλέσιας ξεφτιλίζει: Μάθημα δημοκρατίας από τον Τσίπρα

Με ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιαςτάσσεται αναφανδόν υπέρ της απόφασης του Αλέξη Τσίπρα για προσφυγή σε εκλογές ώστε να λυθεί το πολιτικό πρόβλημα που είχε ανακύψει και ξεφτυλίζει εκ νέου όλους όσους πριν από λίγες ημέρες «ανακάλυψαν» την αποστασιοποίησή του από τον Έλληνα πρωθυπουργό και το ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπογραφή του μνημονίου.

«Τίθεται στην λαϊκή βούληση η επιλογή της ευθύνης της διακυβέρνησης. Οι Έλληνες θα αποφασίσουν εάν ο Αλέξης θα πρέπει να συνεχίσει. Μάθημα δημοκρατίας για την Ευρώπη», γράφει χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Ιγκλέσιας στο twitter, εκφράζοντας με αυτό το σχόλιο την στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει στον δημοκρατικό δρόμο της διενέργειας εθνικών εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι οι καλοθελητές – λαγωνικά που «εντόπισαν» την αποστασιοποίηση του Ισπανού πολιτικού από τον Αλέξη Τσίπρα, είχαν βασίσει τη δημοσιογραφική τους ανακάλυψη στην αντικατάσταση της φωτογραφίας που είχε στο Twitter και στην οποία εμφανιζόταν ο ίδιος μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, με μία στην οποία είναι μόνος του.

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

  1. Ναι αλλα και αυτη η δηλωση δεν σημαινει στηριξη , μαλλον νιπτει τας χειρας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus