Διυλιστήριο: Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στον Καμμένο με μπουκάλια και αβγά στην Κω

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στον Καμμένο με μπουκάλια και αβγά στην Κω

Επίθεση ακροδεξιών δέχτηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην Κω.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ομάδα περίπου 50 Χρυσαυγιτών πρωτοστάτησε στα επεισόδια εναντίον του υπουργού, με αφορμή το οξύτατο πρόβλημα που έχει προκληθεί από πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στο νησί.

Τοπικά σάιτ της Κω, όπως το kosnews24.gr, κάνουν λόγο για «αγανακτισμένους Κώους» που «μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών ξέσπασαν στο πρόσωπο του Π. Καμμένου. Τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον Υπουργό εμφανώς έντρομο (αν και προσπάθησε στην αρχή να παραμείνει χαμογελαστός) να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του Δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος», αναφέρει το τοπικό σάιτ.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

comments powered by Disqus