Διυλιστήριο: Υπογράφουμε εδώ: Το νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Υπογράφουμε εδώ: Το νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα


Την Τρίτη 8/9/2015 θα γίνει η τελική ψηφοφορία στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για να αναγνωριστεί το Νερό ως Ανθρώπινο Δικαίωμα.
Συμπληρώστε και υποβάλετε την Φόρμα Επιστολής σε Ευρωβουλευτή από το blog των εργαζομένων της ΕΥΑΘ.
seeyath.blogspot.gr
Αυτομάτως η επιστολή θα παραληφθεί από όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές ώστε να υπερψηφίσουν στην ολομέλεια της Ευρωβουλής της 8ης Σεπτέμβρη την αναγνώριση του Νερού ως Ανθρώπινο Δικαίωμα σύμφωνα με το ψήφισμα του ΟΗΕ.
Το περιεχόμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:


"Υποστηρίξτε την έκθεση της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών (ECI) για το Ανθρώπινο Δικαίωμα στο Νερό και στην Υγιεινή.
Αγαπητό Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Στην πρώτη ολομέλεια του Σεπτεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ψηφίσει για μια έκθεση σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών (ECI) για το Ανθρώπινο Δικαίωμα στο Νερό και στην Υγιεινή.
Αυτή είναι η πρώτη επιτυχημένη-Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών (ECI), ένα εργαλείο που ξεκίνησε για να βοηθήσει τους Ευρωπαίους πολίτες να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή συζήτηση. Και τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουν τεράστια ευθύνη ώστε να μην διευρυνθεί το χάσμα μεταξύ των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων και των πολιτών, αγνοώντας τις απαιτήσεις τους.
Σας ζητάμε να υποστηρίξετε την έκθεση, όπως ψηφίστηκε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος τον περασμένο Ιούνιο, καθώς αντανακλά τις βασικές απαιτήσεις των σχεδόν δύο εκατομμύρια Ευρωπαίων πολιτών που υποστήριξαν την ΕΠΠ.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών θεωρούν ότι το νερό δεν είναι ένα εμπορεύσιμο είδος ,αλλά ένα κοινό αγαθό. Περιμένουμε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να υποστηρίξει αυτές τις απαιτήσεις και να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή."


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus