Διυλιστήριο: VIDEO - Χριστίνα Τρεμόντι: Από τις ΗΠΑ πρώτη στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

VIDEO - Χριστίνα Τρεμόντι: Από τις ΗΠΑ πρώτη στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

Έκπληξη χαρακτηρίζεται από τα μέσα ενημέρωσης η επιλογή της Ελληνοαμερικανίδας, Χριστίνα Τρεμόντι, να ηγηθεί ως πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πρόκειται για την 25χρονη ιδρύτρια και πρόεδρο της ιστοσελίδας «edosafakelaki.org», όπου οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς.

Στο site της κ. Τρεμόντι επισημαίνεται ότι η ιστοσελίδα έχει συγκεντρώσει 1.854 ανώνυμες ιστορίες διαφθοράς με ποσά που αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ. «Είναι σοκαριστικά τα ποσά», είχε δηλώσει η πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής ψηφιακής πλατφόρμας σε παλιότερη συνέντευξή της στην «Καθημερινή».

Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου είναι ο αντιστράτηγος Γιώργιος Κλειδέρης. Τρίτος είναι ο Χριστόφορος Σοφιαννίδης, μέλος της ποντιακής ομογένειας και αντιδήμαρχος στο δήμο Καλλιθέας.

Στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκεται ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης Νίκος Κατσαρός, ο οποίος έχει διατελέσει Διευθυντής Ερευνών και Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου Φυσικοχημείας του «Δημόκριτου», Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας συμπληρώνεται από την Ευγενία Αρβανίτη – Πρεβεζάνου (μέλος της γενικής γραμματείας Ισότητας), τον Νεκτάριο Μεταξάκη (πρώην αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού), τον Μιχάλη Βάρδα (μηχανολόγος μηχανικός), τον Ζήση Παπανικολάου (αναπληρωτή καθηγητή στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), τον Γιάννη Στεφανουδάκη (επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού), τον Κωνσταντίνο Μπούμπαρη (συνδικαλιστής και στέλεχος της Ένωσης Νοσηλευτών) και τέλος, τον Γαβριήλ Αβραμίδη (βουλευτής των ΑΝΕΛ από το 2012).




Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus