Διυλιστήριο: Πράσινοι: Η γερμανική κυβέρνηση γνώριζε για την απάτη της Volkswagen

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Πράσινοι: Η γερμανική κυβέρνηση γνώριζε για την απάτη της Volkswagen

Το κόμμα των Πρασίνων κατηγόρησε τη γερμανική κυβέρνηση ότι γνώριζε από καιρό για τη χειραγώγηση των τιμών εκπομπών αερίων από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος των Πρασίνων στη γερμανική Βουλή, Όλιβερ Κρίσερ, δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση του Βερολίνου παραδέχθηκε τον Ιούλιο, απαντώντας σε ερώτηση του κόμματός του, ότι είναι προβληματικός ο τρόπος μέτρησης των τιμών εκπομπών αερίων.

Ο Κρίσερ είπε ότι η έκκληση του Γερμανού υπουργού Μεταφορών Ντόμπριντ, για τη διαλεύκανση του σκανδάλου εκπομπών αερίου της Volkswagen έγινε πολύ αργά.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus