Διυλιστήριο: Η ομάδα ''Ρέιντζερς'' στέλνει ασθενοφόρο για τους πρόσφυγες στη Λέσβο!

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η ομάδα ''Ρέιντζερς'' στέλνει ασθενοφόρο για τους πρόσφυγες στη Λέσβο!

Η Ρέιντζερς χάραξε το δρόμο για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου καθώς αγόρασε και έστειλε ασθενοφόρο στη Λέσβο προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση με τους πρόσφυγες στο νησί. Διαβάστε το story.

Μία ομάδα την κάνουν μεγάλη όχι μόνο οι τίτλοι που κατακτά εντός γηπέδου αλλά και πως συμπεριφέρεται απέναντι στις απαιτήσεις της κάθε εποχής και η Ρέιντζερς απέδειξε πως δεν είναι σπουδαίος σύλλογος μόνο και μόνο για τα 54 εθνικά πρωταθλήματα (ρεκόρ στην Ευρώπη) αλλά και για την στάση της απέναντι στο προσφυγικό ζήτημα.

Όπως έγινε γνωστό, το δράμα των προσφύγων δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους του σκωτσέζικου συλλόγου, οι οποίοι αγόρασαν ένα ασθενοφόρο και το στέλνουν στη Λέσβο προκειμένου να παρέχει ιατρική βοήθεια σε ανθρώπους που καταφτάνουν καθημερινά κατά χιλιάδες στο ελληνικό νησί και χρειάζονται ιατρική βοήθεια.

Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο θα φτάσει στο ελληνικό νησί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας με τίτλο "Glasgow Cares" που έχει ξεκινήσει η Ρέιντζερς σε συνεργασία με το Ίδρυμα "Ucare", ενώ όπως έγινε γνωστό θα σταλεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεύτερο ασθενοφόρο.

"Έχουμε όλοι συγκινηθεί από τις εικόνες που έχουμε δει από την προσφυγική κρίση και εκ μέρους της Ρέιντζερς και του φιλανθρωπικού οργανισμού είμαι πολύ ικανοποιημένος που στηρίζω ένα πρότζεκτ που θα παρέχει πρακτική βοήθεια σε εκείνους που το σκάνε από τη Συρία.

Το ασθενοφόρο θα παρέχει ιατρική βοήθεια που οι πρόσφυγες χρειάζονται απελπισμένα μετά από ένα μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι στο δρόμο προς την ασφάλεια", τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής των "διαμαρτυρόμενων" Στιούαρτ Ρόμπερτσον ενώ ο Άνας Σάρβαρ, ο οποίος είναι ενεργό κομμάτι της πρωτοβουλίας "Glasgow Cares", είπε:

"Όπως πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, αποφάσισα να αναλάβω δράση μετά τις σοκαριστικές εικόνες του 3χρονου Αϊλάν Κούρντι, που πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να φτάσει στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον ζήλο που έδειξε ο φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιούργησε η Ρέιντζερς.


Δείχνει για μία ακόμα φορά την ευγένεια και την γενναιοδωρία των ανθρώπων της Γλασκόβης. Υπάρχουν εκατοντάδες οικογένειες που ρισκάρουν τη ζωή τους για να φτάσουν στη Λέσβο και να ξεφύγουν από την άρρωστη βία στη Συρία. Καθημερινά φτάνουν 4.000 πρόσφυγες στη Λέσβο και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλεψη για άμεση ιατρική βοήθεια.

Ο καιρός χειροτερεύει και αυξάνονται οι πιθανότητες ώστε να πάθει κάποιος υποθερμία ή να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα για την υγεία του. Αυτά τα ασθενοφόρα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τα υπόλοιπα και θα στείλουν το μήνυμα ότι η Γλασκώσβη είναι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους".


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus