Διυλιστήριο: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

Φαίνεται πως έφτασε το τέλος των μεγάλων καναλιών…

Που εδώ και 25 χρόνια ποδηγετούν την πολιτική ζωή του τόπου και φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την τραγωδία που ζει σήμερα ο λαός και η χώρα. Γιατί στα 25 αυτά χρόνια οι αδίστακτοι μεγαλοκαναλάρχες κυβερνούσαν ουσιαστικά οι ίδιοι τον τόπο, ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις, άλλαζαν υπουργούς και πρωθυπουργούς σαν τα πουκάμισα τους και απέκλεισαν από από την πολιτική ζωή του τόπου κάθε έντιμο πολιτικό, κάλυπταν δε πλήρως όλους εκείνους τους κλέφτες πολιτικούς που λήστευαν ανενόχλητοι το δημόσιο χρήμα. Χωρίς την ανοχή και τη βοήθεια των μεγαλοκαναλαρχών ο τόπος δεν θα είχε φτάσει στη σημερινή τραγική κατάσταση.

Η Κυβέρνηση τόλμησε να συγκρουστεί μετωπικά με τους λεγόμενους νταβατζήδες της ενημέρωσης και να βάλει τέλος σε ένα σκάνδαλο που ταλανίζει τη δημόσια ζωή για 25 χρόνια. Με το νόμο που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, ο Νίκος Παππάς τσακίζει στην κυριολεξία το αμαρτωλό τρίγωνο της διαπλοκής. Κανάλια, κρατικές προμήθειες, δημόσια έργα και και πολιτικό σύστημα…

Το νομοσχέδιο εκτός από την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, θα εμπεριέχεται και η σύσταση θυγατρικής της ΕΡΤ, η οποία με βάση τον νόμο της ίδρυσής της, γίνεται και πάροχος ψηφιακού δικτύου, «οπότε θα περάσουμε σε μια εποχή όπου θα παύσει το καθεστώς του ιδιωτικού μονοπωλίου», θα ρυθμίζει θέματα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και

Ταχυδρομείων, θα συγκροτεί το Εθνικό Συμβούλιο Επικοινωνιακής Πολιτικής «για να μπορέσουμε με συντονισμένο τρόπο να αξιοποιήσουμε τι δυνατότητες της Πολιτείας για να βελτιώσει την εικόνα της χώρας διεθνώς», όπως είχε δηλώσει ο Νίκος Παππάς, στις 7 Οκτωβρίου.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας θα προχωρήσει η σύσταση Μητρώου Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης έτσι ώστε «να διαμορφώσουμε το ρυθμιστικό πλαίσιο λειτουργία αυτού του χώρου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ασυδοσία και τις αρρύθμιστες εργασιακές σχέσεις και να συμβάλλουμε στην τακτοποίησή του».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus