Διυλιστήριο: Το αναλώσιμο «Θεοδωράκης» τελείωσε, - Διαλύεται το "ΠΟΤΑΜΙ"- Ζήτω ο Λεβέντης !!!

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Το αναλώσιμο «Θεοδωράκης» τελείωσε, - Διαλύεται το "ΠΟΤΑΜΙ"- Ζήτω ο Λεβέντης !!!

Οι μεγάλοι παίκτες που σχεδιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις δεν είναι αυτοί που βλέπουμε επί σκηνής, δηλαδή οι πολιτικοί, αλλά μία ισχυρή ελίτ η οποία τους έχει «αγορασμένους».

Αυτό φαίνεται ότι δεν το καταλαβαίνει ο επικεφαλής του «Ποταμιού» και εξακολουθεί να λαλάει πιστεύοντας ότι έχει κάποια αξία στο πολιτικό στερέωμα.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ασκεί κριτική στους ψηφοφόρους, τους οποίους χαρακτηρίζει βολεψάκηδες και ξεροκομματοφάγους επειδή δεν τον ψήφισαν και αυτό δείχνει ότι αυτός ο βλάκας πιστεύει ότι τον περίμενε, χρόνια τώρα ο λαός, για να ψηφίσει «για πρώτη φορά σοβαρά»
Αυτός ο μπούλης του Σημίτη επειδή δεν βλέπει ότι το μόρφωμα του που το νομίζει κόμμα, διαλύεται ας διαβάσει τις παρακάτω γραμμές.

Μετά την εκλογή Μεϊμαράκη στην ΝΔ (ή οποιοδήποτε άλλου αρχηγού) ο χώρος ηρεμεί καθώς η μεγάλη μάχη του αρχηγού της ΝΔ μετατίθεται για τις μεθεπόμενες εκλογές καθώς τις επόμενες θα τις κερδίσει ο Τσίπρας.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί η περίπτωση κατά την οποία οι αντοχές της παρούσας κυβέρνησης εξαντληθούν και πλέον η συνεργασία με την ΝΔ είναι μονόδρομος.

Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν τους επιτρέπει το ισραηλιτικό συμβούλιο είναι, να επιτρέψουν να αναλάβει ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης η «Χρυσή Αυγή», πράγμα που θα συμβεί εάν αναγκαστεί η ΝΔ να σχηματίσει κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προκειμένου να αποτραπεί κάτι τέτοιο έχουν έτοιμο το σχέδιο διάλυσης του ποταμιού και μάλιστα οι συζητήσεις με βουλευτές του Θεοδωράκη, πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΣ, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δύο βουλευτές του ποταμιού θα οδεύσουν προς το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει κοινοβουλευτική δύναμη μεγαλύτερη της Χρυσής Αυγής, για να παίξει τον ρόλο Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. (Θυμίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τώρα 17 βουλευτές και η ΧΑ 18) 
 
Αυτή θα είναι η αρχή διάλυσης του ποταμιού, του οποίου οι βουλευτές αφού πλέον έπαιξαν το ρόλο που τους δόθηκε, θα οδεύσουν προς τα άλλα κόμματα.

Το αναλώσιμο «Θεοδωράκης» τελείωσε και ήρθε η ώρα να πάει σπίτι του, όπως οι προκάτοχοί του Καρατζαφέρης και Κουβέλης.

Εξάλλου ήδη έχει ξεκινήσει η αντικατάσταση του μορφώματος με την ένωση κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, που και αυτός βαδίζει στα βήματα του Ποταμιού και έχει ξεκινήσει μια ρητορία κτυπημάτων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, προωθώντας την άποψη ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα ακροδεξιό κόμμα που δεν πρέπει να είναι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus