Διυλιστήριο: Και όμως: Η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε κρεμάσει "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" στο Τύμβο των Σαλαμινομάχων! - Αφαιρέθηκε, τώρα, από το ΤΑΙΠΕΔ η έκταση

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Και όμως: Η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε κρεμάσει "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" στο Τύμβο των Σαλαμινομάχων! - Αφαιρέθηκε, τώρα, από το ΤΑΙΠΕΔ η έκταση

Την εξαίρεση του Τύμβου των Σαλαμινομάχων και των ευρύτερων περιοχών της Κυνόσουρας από το ΤΑΙΠΕΔ, ανακοίνωσε η περιφέρεια Αττικής, κάνοντας λόγο για νίκη της Σαλαμίνας και των κατοίκων της.

 Η περιφέρεια εξέφρασε τις ευχαριστίες της και στον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος συνέβαλε στον αγώνα των κατοίκων και των τοπικών φορέων για τη διάσωση του ιστορικού μνημείου. 

Εμείς να θυμίσουμε ότι ήταν μία από τις δεσμεύσεις του Συνδυασμού για την Περιφέρεια Αττικής ''Αττική συμμέτοχοι στο αύριο'' του Παύλου Χαικάλη, και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες συνέχιζε να πιέζει και μετά τις εκλογές την Περιφερειάρχη προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το εύλογο ερώτημα είναι, μήπως έχουν ενταχθεί και άλλα μνημεία κατά την συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου προς πώληση ;;;; 


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus